Info & Reserveren:
036 548 68 00
 
 
U bent hier: Home Ľ Vlucht & Reis informatie

Vlucht & Reis informatie

 •  

  Vluchtschema

  Zomerschema 2014 Natal: ArkeFly wekelijks op woensdag (Boeing 737-800)
  02-04-2014 t/m 22-10-2014
  AMS-NAT 08:10 - 17:15 OR 355 tankstop Kaap VerdiŽ stopover Fortaleza
  NAT-AMS 17:30 - 10:05 OR 356 tankstop Kaap VerdiŽ


  Zomerschema 2014 Fortaleza: ArkeFly wekelijks op woensdag (Boeing 737-800)
  02-04-2014 t/m 22-10-2014
  AMS-FOR 08:10 - 15:15 OR 355 tankstop Kaap VerdiŽ
  FOR-AMS 15:35 - 10:05 OR 356 stopover Natal, tankstop Kaap VerdiŽ

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Winterschema 2014 Natal: ArkeFly wekelijks op woensdag (Boeing 737-800)
  29-10-2014 t/m 25-02-2015
  AMS-NAT 07:40 - 18:00 OR 355 tankstop Kaap VerdiŽ stopover Fortaleza
  NAT-AMS 18:20 - 10:10 OR 356 tankstop Kaap VerdiŽ


  Winterschema 2014 Fortaleza: ArkeFly wekelijks op woensdag (Boeing 737-800)
  29-10-2014 t/m 25-02-2015
  AMS-FOR 07:40 - 16:00 OR 355 tankstop Kaap VerdiŽ
  FOR-AMS 16:20 - 10:10 OR 356 stopover Natal, tankstop Kaap VerdiŽ

   

  Uw vlucht informatie BraziliŽ

  • Uw vlucht informatie BraziliŽ
  • Uw vlucht informatie BraziliŽ

  Transfertijd vanaf de NIEUWE Luchthaven Natal (NAT) naar onderstaande bestemmingen:
   (Aeroporto Internacional de Natal ó Governador AluŪzio Alves)

  Ponta Negra   50 minuten
  Tibau do Sul 105 minuten
  Pipa             120 minuten

  Bij vertrek vanuit BraziliŽ dient U ter plaatse op de luchthaven ca. 80 Reais of Ä 35,- p.p. vertrekbelasting te voldoen incl. servicekosten.

  Al onze prijzen op de website zijn exclusief transfer van en naar het hotel! Mocht u hiervan wel gebruik willen maken, dan kunt u dit aangeven bij uw boeking. De kosten bedragen Ä 50,- p.p.

  Op het traject Fortaleza - Natal geldt Free Seating voor de passagiers die terug naar Amsterdam vliegen vanaf Fortaleza.

  Arkefly Lounge:
  Als extra service voor onze Economy- Comfort- en Premium Class passagiers biedt Arke Fly de mogelijkheid voor vertrek gebruik te maken van deze Lounge op Schiphol.

  Deze extra service geldt alleen voor bestemmingen buiten Europa en kost Ä 22,- per persoon. In deze comfortabele Lounge kunt u heerlijk ontspannen en rustig genieten van een hapje en een drankje. U kunt hier maximaal 3 uur verblijven en gebruik maken van diverse faciliteiten. 
  Hier kunt u direct uw stoel reserveren. Houd uw creditcard- en boekingsgegevens bij de hand.
  Voor vragen omtrent uw stoelreservering kunt u bellen met 0900-2753359 of 053-4880880.

  Waar vindt u deze Lounge?
  De Lounge wordt op Schiphol aangegeven als Lounge 43 en is eenvoudig te vinden. Locatie: Terminal 3, tussen de E en F pier boven het casino.

  Openingstijden: Maandag t/m zondag va 06.00 uur tot 23.00 uur.
  Service: Snacks, dranken, internationale kranten en tijdschriften, tv, internet, toiletten, douches en veel meer.

  Begeleiding kinderen
  Alleenreizende kinderen van 2 tot 5 jaar worden niet geaccepteerd. Begeleiding voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar is verplicht en van 12 tot en met 17 jaar optioneel bij te boeken en kost 60,- euro per enkele reis.
  Kinderen met een Braziliaans paspoort dienen in het bezit te zijn van een bewijs waarin beide ouders toestemming geven om het het land te mogen verlaten.

  De UM service aan boord van verre bestemmingen bestaat uit begeleiding en een voucher t.w.v. Ä 14. Kinderen worden vanaf de check-in begeleid tot het moment van ophalen op de luchthaven. Bij een verre bestemming is een maaltijd met een drankje inclusief. Het kind krijgt daarnaast een voucher t.w.v. Ä 14. Deze kan besteed worden in het ArkeFly (Grand) Cafť.

  Zwanger?
  Tot 28 weken is reizen zonder doktersverklaring toegestaan. In de periode van 28 tot 36 weken is een doktersverklaring nodig en moet er tevens een vrijwaringbewijs (Form of Indemnity) worden ondertekend. De dokterverklaring moet vermelden dat u 'fit to fly' bent en binnen 7 dagen voor vertrek uitgegeven zijn.

  Bent u 36 weken of langer in verwachting, dan kan ArkeFly u niet aan boord accepteren.

  Zwangere vrouwen mogen niet reizen op een stoel bij de nooduitgang.

   

  Vluchtklassen ArkeFly

  • Vluchtklassen ArkeFly
  • Vluchtklassen ArkeFly

  Fly Brazil vliegt met Arke Fly vanaf Amsterdam naar Natal & Fortaleza met een Boeing 737-800. U kunt op deze vluchten met ArkeFly kiezen uit 4 verschillende klassen. 

  * D=Discount Class:
  X Class. De Discount Class is identiek aan de Economy Class maar geeft de allerlaagste prijsmogelijkheid. Slechts een aantal plaatsen van de Economy Class zijn hiervoor gereserveerd, dus wees er snel bij!

  * Y=Economy Class:
  E Class Ä 20,- (per enkele reis).
  Dit is de standaard Class aan boord van de comfortabele Boeing 737 van Arkefly.
  Eigenlijk niet eens zo ístandaardí, want er is een maaltijd met een drankje (appelsap, jus d'orange of water) bij de prijs inbegrepen. De beenruimte is 76 cm (gemeten van de rugleuning van uw stoel tot de rugleuning van de stoel voor u). U mag handbagage meenemen volgens voorwaarden.

  * L=Comfort Class:
  L Class Ä 48,- (per enkele reis).
  Speciaal voor haar klanten ontwikkelden Arkefly en Fly Brazil een product met extra beenruimte (totale beenruimte 84 cm) en ruimer instelbare armleuningen. Voor een geringe toeslag per enkele reis heeft u ruimte extra waardoor uw vlucht nog comfortabeler wordt. 

  * P= Premium Comfort Class:
  Z Class Ä 175,- (per enkele reis). Deze klasse beschikt over 94 cm beenruimte en u mag standaard 20 kg bagage meenemen. U wordt verwelkomd met een drankje en krijgt op verre vluchten twee maaltijden, snacks en drankjes een Persoonlijk Entertainment Systeem, verzorgingskit op nachtvluchten, kranten en koptelefoon. Aparte incheckbalie.

   

  Bagagevoorwaarden per april 2014

  Bagageconcept Arkefly

  Arkefly past haar bagageconcept aan naar een volledig betaald bagageconcept. De ruimbagagevrijdom wordt aangepast naar 0 kilo in Economy en Comfort. De ruimbagagevrijdom in Premium Comfort Class wordt 20 kilo. Deze aanpassing geldt voor alle passagiers op vluchten met vertrek vanaf 1 april 2014. Passagiers kunnen tegen een gereduceerd tarief bagage bijboeken.

  Handbagage
  De handbagageregels worden voor alle passagiers op alle vluchten met vertrek vanaf 1 april 2014 aangepast.

  Passagiers mogen een groter stuk handbagage meenemen aan boord met een maximale afmeting van 50x40x25 cm. Op volle vluchten geldt dat dit formaat handbagage mogelijk alsnog gratis als ruimbagage kan worden ingecheckt.
  Het maakt niet uit of de handbagage uit ťťn of meerdere items bestaat, zolang de totale afmetingen van alle items bij elkaar opgeteld niet groter zijn dan 50x40x25 cm.
  Er geldt geen maximaal gewicht voor handbagage zolang de passagier de handbagage zelfstandig kan opbergen in de bagagebakken boven het hoofd.

  Wanneer de passagier voorafgaand aan de vlucht de ruimbagage incheckt bij de incheckbalie, krijgt de handbagage een label zodat bij de gate bekend is dat de handbagage voldoet aan de maximale afmetingen van 50x40x25 cm. Als de passagier alleen met handbagage reist en online is ingecheckt, wordt de handbagage gecontroleerd bij de gate. Mocht op dat moment blijken dat de handbagage niet binnen de maximale afmetingen valt, vervoert Arkefly de handbagage alsnog in het vrachtruim onderin het vliegtuig. Aan de gate wordt per ingenomen stuk handbagage een bedrag van Ä 50 in rekening gebracht.

  Ruimbagage
  Voor babyís van 0-2 jaar geldt een maximum van 10 kilo ruimbagage. Daarnaast mag er voor kinderen tot 6 jaar ťťn paraplubuggy of andere buggy van klein formaat, maxi cosy of easy walker tot maximaal 10 kg gratis worden meegenomen.

  Voor het inchecken van ruimbagage vraagt Arkefly een kleine vergoeding op vluchten met vertrek vanaf 1 april 2014, ongeacht de bestemming, in Economy, Comfort en de Premium Comfort Class. De prijzen zijn per persoon per enkele reis. 

                             Economy / Comfort       -             Premium Comfort Class

  20 kg ruimbagage         Ä  5,-                                   gratis
  30 kg ruimbagage         Ä 15,-                                   Ä 10,-
  40 kg ruimbagage         Ä 25,-                                   Ä 20,-

  Bovenstaande voorwaarden gelden voor passagiers vanaf 2 jaar. Voor een baby van nul of ťťn jaar kan er 10 kilogram ruimbagage gratis worden ingecheckt. Daarnaast kan er voor kinderen tot en met vijf jaar een klein formaat kinderwagen van maximaal 10 kilogram gratis worden meegenomen.

  Als u bij uw boeking geen bagage reserveert kunt u dat op een later moment en tot 24 uur voor vertrek doen.

  Indien u de ruimbagage later (bij)boekt/verandert rekenen wij u Ä 10,- extra aan administratiekosten per aanpassing/persoon..

  Voorwaarden ruimbagage
  De volgende voorwaarden zijn van toepassing op ruimbagage van Arkefly:

  - Eťn stuk ruimbagage mag maximaal 32 kilo wegen. Dit is vanuit arbo wetgeving het maximaal toegestane gewicht dat mag worden getild.
  - De afmetingen van een gewone koffer mogen max. 158 cm (L+B+H) bedragen.
  - Binnen ťťn boeking kan het gewicht onderling verdeeld worden, mits de ruimbagage gezamenlijk wordt ingecheckt bij de medewerkers aan de incheckbalie.
  - Het is toegestaan om meerdere stukken bagage in te checken per persoon, mits deze voldoen aan bovenstaande eisen.
  - Passagiers kunnen voor heen- en terugvlucht een verschillend gewicht aan ruimbagage reserveren.
  - Passagiers worden verzocht om ruimbagage verzorgd aan te leveren. Er mogen geen items aan de buitenkant van de bagage zijn bevestigd, riemen moeten goed zijn vastgemaakt zodat ze niet blijven steken op de bagageband en wij adviseren om een rugzak in een zogenaamde rugzaktas te verpakken.
  - Voor overbagage en speciale bagage gelden aparte tarieven.

  Overbagage
  Passagiers kunnen vooraf het gewenste gewicht aan ruimbagage reserveren. Indien passagier vooraf geen of niet genoeg ruimbagage reserveren, gelden er aan de incheckbalie aangepaste tarieven.

                                Economy / Comfort -              Premium Comfort Class

  20 kg ruimbagage         Ä 15,-                               gratis
  30 kg ruimbagage         Ä 25,-                               Ä 20,-
  40 kg ruimbagage         Ä 35,-                               Ä 30,-

  Voorbeeld: een passagier heeft geen ruimbagage geboekt en checkt 18 kilo in voor zijn vlucht in Economy. Passagier betaalt bij de incheckbalie Ä 15 euro.

  Voorbeeld 2: een passagier heeft 20 kg ruimbagage gereserveerd en checkt 23 kilo in voor zijn vlucht in Economy. Passagier betaald Ä 20 euro bij de incheckbalie. Passagier valt nu in categorie 30 kg ruimbagage ŗ Ä 25, maar heeft al Ä 5 betaald voor zijn reservering van 20 kg.

  Als een passagier meer dan 40 kg ruimbagage wil inchecken, betaalt de passagier voor elke extra kilo boven de 40 kg een bedrag van Ä 10 per enkele reis.

  Bijzondere bagage                       Ä 35
  Surf-, kite-, wake- en waveboard   Ä 35
  Golftassen                                  Ä 20
  Visuitrusting                                Binnen bagagevrijdom
  Duikapparatuur                             Binnen bagagevrijdom
  intersportuitrusting en waterskiís    Ä 20
  Deltavliegers                                Ä 35
  Overige sportuitrusting                  Binnen bagagevrijdom
  Huisdieren in bagageruim              Binnen bagagevrijdom
  Medische bagage in bagageruim    Gratis tot 15 kg
  Scootmobiel, rolstoel e.d.              Gratis

  Overige bijzondere bagage
  Muziekinstrumenten                 Binnen bagagevrijdom
  Humanitaire goederen               Binnen bagagevrijdom
  Bij overschrijden                       Ä5 per kg max 50kg
  Bruidskleding 10kg in bagageruim   Gratis
  Huishoudelijke apparaten           Binnen bagagevrijdom

   

  SGR & ANVR

  • SGR & ANVR
  • SGR & ANVR

  Stichting Garantiefonds Reisgelden

  Ons bedrijf is aangesloten bij SGR Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op www.flybrazil.nl gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.
  De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

  Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

  Bij ieder reisbureau bij u in de buurt kunt u alle informatie krijgen over een vakantie naar BraziliŽ met Fly Brazil. Wij raden u aan uw reis te boeken, indien niet rechtstreeks bij Fly Brazil, bij een ANVR/SGR aangesloten reisbureau. U wordt dan deskundig geadviseerd en de door u betaalde reissommen zijn verzekerd. Dan kunt u met een gerust hart op vakantie!

  SGR  
  ANVR

   

  Op Schiphol

  • Op Schiphol

  Op Schiphol kunt u voor uw last-minute vragen terecht bij onze balie van Avia Partner voorheen Holland Handling in terminal 2. U kunt hier ook uw tickets ophalen indien u een last-minute reis boekt. Klaarlegkosten Ä 15,- per boeking.

  Schiphol en schipholtaxi

   

  Reisdocumenten en vaccinaties BraziliŽ

  • Reisdocumenten en vaccinaties BraziliŽ
  • Reisdocumenten en vaccinaties BraziliŽ
  • Reisdocumenten en vaccinaties BraziliŽ


  Voor uw bezoek aan BraziliŽ heeft u een geldig Nederlands paspoort nodig dat op datum van thuiskomst nog 6 maanden geldig moet zijn. Een identiteitskaart wordt niet als geldig reisdocument geaccepteerd.

  Paspoorthouders van overige nationaliteiten dienen navraag te doen bij hun ambasade. Gaat u langer dan 3 maanden weg, neem dan contact op met het consulaat.

  Wij verzorgen gratis uw toeristenvisum. U ontvangt uw visumformulier gezamenlijk met uw reisdocumenten of aan boord van het vliegtuig van het cabinepersoneel. In tegenstelling tot veel andere vliegvelden in BraziliŽ gaat de afhandeling in Natal over het algemeen zeer snel

  Toeristenvisum geldig voor de Benelux, Duitsland, ScandinaviŽ, Engeland, Frankrijk, Spanje en ItaliŽ. Raadpleeg uw ambassade voor uw visum. Bent u niet in het bezit van een paspoort/reispas van de hierboven genoemde landen, neemt u dan contact op met het Consulaat BraziliŽ.

  Vaccinaties en malariapillen zijn niet nodig bij een bezoek aan het noord-oosten van BraziliŽ. Gaat u het binnenland van de Amazone of het Pantanal in, dan wordt wel aangeraden langs uw huisarts of plaatstelijke GGD te gaan. U kunt natuurlijk het beste altijd even contact met uw arts opnemen als u twijfelt.

  Zie ook: Marechaussee en Travelclinic
  Indien de reisbescheiden door onze lokale agentschap in BraziliŽ voor u klaargemaakt dienen te worden rekenen wij daar 15,- euro administratiekosten voor.

   

  Ervaren Nederlandstalige reisleiding

  • Ervaren Nederlandstalige reisleiding
  • Ervaren Nederlandstalige reisleiding

  Na aankomst wordt u hartelijk welkom geheten door onze zeer ervaren reisleiding, die u de weg wijst naar de luxe bus die u vervolgens in ca. een half uur naar Natal brengt en in ca. anderhalf uur naar Tibau do Sul/Pipa brengt (mits u deze optie vooraf bij uw reservering heeft geboekt!).

  De volgende dag krijgt u, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, van onze reisleiding een uitgebreide informatiebijeenkomst in Natal. Zij vertellen u alles over uw vakantiebestemming en de excursies die u ter plaatse kunt reserveren. Tevens kan onze vertegenwoordiging u informeren over de mogelijkheden voor snorkelen en de beste duikspots. 

  U begrijpt dat u mede dankzij onze medewerkers, die de bestemming op hun duimpje kennen, kunt rekenen op een geslaagde vakantie!

  Lokale agent Natal
  Hostess Tibau do Sul/Pipa Mrs. Vicky Sas
  T. 0055 84 8161 7188 e-mail: hostess@outlook.com
  Kantoor in Pipa Ocean View op Ma / Di / Vrij 10.00-12.00 en 13.00-15.00
  Voor al uw vragen omtrent excursies, tickets en andere zaken.

  Lokale agent Fortaleza 
  Aldeiatravel Mr. Casper van Kralingen (Nederlands)
  Tel: 00-55-(0)85 9915 2424
  E-mail:  caspervankralingen@hotmail.com

   

  Voorbehoud

  Wij behouden ons het recht voor om de reissom te wijzigen indien wijzigingen in de vervoerskosten, brandstofprijzen, verschuldigde heffingen, Schiphol toeslagen i.v.m. geluidshinder e.d. en toepasselijke wisselkoersen daartoe aanleiding geven. Verhogingen van deze kosten zullen in dat geval netto, dus zonder opslag, worden doorberekend.

  Wanneer wij met een kortingsactie werken wordt er maar ťťn korting op de bestaande factuur verwerkt. Het is dus niet mogelijk meerdere acties tegelijk op een boeking door te voeren.

  Wij behouden ons het recht voor om, in geval de toeristische reismarkt ernstige gevolgen zal ondervinden van een mogelijke oorlogsdreiging of oorlogssituatie of terroristische dreigingen of economische redenen, de geboekte vakanties te annuleren, waarbij de betaalde reissom volledig zal worden gerestitueerd. De situatie ten tijden van het samenstellen van de tekst op deze website (maart 2012) vragen ons helaas dit voorbehoud te moeten maken.

   

  Calamiteitenfonds Fly Brazil

  • Calamiteitenfonds Fly Brazil

  Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
  Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
  - (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriŽren.Ē
  Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

  Calamiteitenfonds

   
   

  Zoek Pakketten

  Vertrek Periode

  Plaats

  Aantal Dagen


  Acties & Aanbiedingen

   
  Hotel Morro do Careca

  Natal,

  Hotel Morro do Careca  3*

  LO

  Pipa Ocean View

  Pipa,

  Pipa Ocean View  3*+

  LO

  Castelo Beach

  Natal,

  Castelo Beach 3*

  LO

  Spa Sombra e Agua Fresca

  Pipa,

  Spa Sombra e Agua Fresca 5*

  LO

  Kitesurf Toppers

   
  Cumbuco Camping Kite

  Brazilie,Cumbuco

  Cumbuco Camping Kite 2*

  LG

  Dream Village Aparthotel

  Brazilie,Cumbuco

  Dream Village Aparthotel 4*

  LG

  Pousada 0031

  Brazilie,Cumbuco

  Pousada 0031 3*+

  LO

  Windtown Beach Hotel

  Brazilie,Cumbuco

  Windtown Beach Hotel 3*

  LO

  Vila Coqueiros

  Brazilie,Cumbuco

  Vila Coqueiros 3*+

  LO

  Rondreizen

   
  16-daagse reis incl. 8-daagse Rondreis Zuid i.c.m. hotel Morro do Careca

  Rondreis Specials,

  16-daagse reis incl. 8-daagse Rondreis Zuid i.c.m. hotel Morro do Careca 3*

  ZB

  16-daagse reis incl. 8-daagse Rondreis Zuid i.c.m. Pipa Ocean View

  Rondreis Specials,

  16-daagse reis incl. 8-daagse Rondreis Zuid i.c.m. Pipa Ocean View 4*

  ZB

  16-daagse Fly & Drive in de voetsporen van Maurice van Nassau

  Rondreis Specials,

  16-daagse Fly & Drive in de voetsporen van Maurice van Nassau 

  ZB

  16-daagse Rondreis Total Touch Brazilie

  Rondreis Specials,

  16-daagse Rondreis Total Touch Brazilie 

  ZB

  Vakantiehuizen

   
  Casa Arco Iris

  Brazilie,Vakantiehuis

  Casa Arco Iris 3*

  LG

  Beija Flor

  Brazilie,Vakantiehuis

  Beija Flor 3*

  LG

  Pipa Hills

  Brazilie,Vakantiehuis

  Pipa Hills 3*

  LG  Bookmark and Share

   
  Sitemap |  Disclaimer | Agent Login
  TURSYS
    copyright © FLY BRAZIL - 2014